Om Projektet
Alstrup Have interiør

En ny bydel i det nordlige Holstebro danner ramme for 42 skønne rækkehuse

I den nordlige del af skønne Holstebro byder vi nu velkommen til Alstrup Have. 42 nyopførte rækkehuse i velvalgte materialer med en perfekt beliggenhed tæt på naturskønne områder og hverdagens fornødenheder. Rækkehusene spænder fra 3 til 4 værelser og er et oplagt match til familier eller par, som i Alstrup Have vil få kort afstand til skole, indkøb og transport.

Projektet opføres i kvalitetsmaterialer både indvendigt og udvendigt. Rækkehusene bliver bl.a. opført med alle hvidevarer installeret og Genvex anlæg. Der bliver loft til kip i stue/køkken og en stor terrasse udenfor, hvor der er plads til at nyde udelivet. Alle boliger har eget skur og carport, og der er desuden en fast tilknyttet vicevært.

Sjælsøvej, Alstrup, 7500 Holstebro

Udover kort afstand til skole, indkøb og transport, ligger Alstrup Have heller ikke langt fra skønne Holstebro, som byder på et hyggeligt bymiljø. Alstrup Have skaber altså de perfekte rammer for jer, der drømmer om fredelig tilværelse, tæt på naturen og hverdagens fornødenheder.

Skole
650 m
Indkøb
2,5 km
Transport
1 km
Fitness
1 km
Holstebro
3,2 km
Se på Google Maps

Ønsker du at høre mere om Altstrup Have?

Er du interesseret i at høre mere om Altstrup Have, kan du hente udlejningsmaterialet på projektet ved at udfylde formularen.

Sjælsøvej, Alstrup, 7500 Holstebro
Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage hurtigst muligt.
Hov! Noget gik galt.